Na een tijdje met veel plezier een weblog bijgehouden te hebben (www.upsidedown-in-australia.blogspot.com & zus2zus.blogspot.com) is mijn 'geheugen' vol en kan er niets meer gepubliceerd worden.
Dan maar weer een nieuwe weblog maken, waarvan de naam een beetje een compromis is omdat de namen die een beetje in de buurt van mijn oude naam kwam niet meer beschikbaar zijn....

Hier dus het vervolg.....

Upside down in Australia weblog 3!

maandag 18 februari 2013

KRUGER

We zijn alweer een weekje thuis van vakantie maar van bloggen is het nog niet gekomen.
We hebben weer enorm veel dieren gezien. Met onze gehuurde bus zijn we met z'n vijfjes door het park gereden....Vroeg op om de leeuwen te zien voordat ze naar bed gingen en in de hoop een leopard en cheeta te zien.
We hebben ze dus allemaal gezien!!!!!
We zijn een aantal keren verhuisd binnen Kruger en met Mr X hebben we er nog een paar dagen St Lucia achteraan geplakt.

Jammer dat we dit keer geen computer bij hadden om alle belevenissen vast te leggen zoals de vorige keer.







Momenteel bezig om een fotoboek te maken en daar gaat een beetje alle vrije tijd in zitten. Tussendoor werken en proberen koel te blijven in de hitte die hier heerst sinds we teruggekomen zijn.

Gisteren even naar het strand geweest. Leek me lekker met 35+ temperaturen maar door de harde wind was er een zandstorm!!!!!! Alleen zwemmen was lekker maar van lezen is niet veel terecht gekomen.

Met Jazz gaat het de goede kant op. Haar verband is eraf. De wond is bijna dicht en haar poot ziet er een beetje schilferig uit. Haar kap zit weer op haar kop om bijten en likken te voorkomen. We hoefden zelfs de gebruikelijke twee wekelijkse $52.- niet te betalen aan de dierenarts dus iedereen happy!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten